Categories
Uncategorized

Utöva olika typer av aktiviteter i Billingsfors

Billingsfors kan vid första blicken verka som en tråkig och väldigt liten ort som man snabbt passerar igenom om man åker bil, men skenet kan verkligen bedra. Här finns det väldigt många sporter att utöva för både barn och vuxna. Fotboll, juo, gymnastik och karate är några av de aktiviteter som går att ansluta sig till. Önskar man starta upp fler sporter finns alltid möjligheten att själv starta upp en förening eller klubb som man kan engagera sig i.

Vill man ägna sig åt något på egen hand, inte genom en förening, finns en fantastisk natur att njuta av. Paddla kanot eller bada och njut av vattnet som finns i bygden på bästa sätt. Flytvästar är viktig och ska passa riktigt bra både för stora och små. Prova sommartid att bada med flytvästen och lär barnet hur det fungerar i vatten. När ska man blåsa i visselpipan och hur gör man för att slappna av i vattnet på bästa sätt med flytvästen på?

Kombinera möjligheten att njuta av naturen samtidigt som barnen kan få riktigt bra vana i vatten. Det är något som de dessutom kommer att ha med sig resten av livet!