Categories
Uncategorized

Upplev Billingsfors under sommartid

Billingsfors är den lilla orten som är väldigt vacker under sommaren. Det bor lite mer än 1000 personer i samhället som har nära till naturen och vacker utsikt över laxsjön. Orten är perfekt för den som vill komma ut i skog och mark. 

Här går det och hitta ett par olika boenden. Mindre bed and breakfast som är väldigt gemytliga. Runt om finns mindre orter som bjuder på allt från vackra herrgårdar till finare hotell. Oavsett hur man vill bo under sin vistelse går det att hitta något som passar.

Laxsjön och laxån är en central punkt i orten där man kan fiska. Fiska själv eller ta med familjen och hoppas på stor fiskelycka. Får man upp matfiskar kan man ta reda på fisken och själv tillaga den till middag. Det kan också barnen tycka är riktigt roligt när de får vara med och se var maten kommer ifrån hela vägen.

För mindre barn finns möjlighet att prova på orientering efter en säker stig. Kanske det blir ett intresse som de gärna fortsätter med. En annan aktivitet som hela familjen kan ge sig ut på är tipspromenad. Här aktiverar man både kropp och knopp på en och samma gång. För vuxna finns möjlighet att gå på snaps vandring eller utöva yoga i parken. 

Den lilla orten Billingsfors kan hålla både stora och små aktiverade med stort fokus på naturen. Här är det hela tiden nära att komma ut i skog och mark på ett naturligt sätt.