Categories
Uncategorized

Kontorshotell är ett miljövänligt sätt att ha kontor

Omsorg om miljön, klimatsmart, minskade koldioxidavtryck… Det pratas mycket om hur vi kan minska vår påverkan på vår planet idag. Du gör säkert en massa saker hemma, som till exempel sorterar dina sopor, återvinner PET-flaskor och pantar burkar. Varför inte också välja ett miljövänligt alternativ för ditt kontor? Om du väljer ett klimatsmart kontorshotell gör du inte bara en insats för miljön, utan du blir också en del av en kontorsgemenskap. Som egenföretagare är det guld värt att träffa människor från andra branscher och företag varenda dag, och för dig som anställd ger det en möjlighet att uppleva en annan miljö som kan ge en kreativitets- och glädjeboost. Convendum erbjuder flera olika lösningar för ditt kontor, allt utifrån vilka behov du har. Full flexibilitet eller ett eget rum, välj det som passar dig bäst.

Miljövänligt och plånboksvänligt

Att skaffa sig en plats på ett kontorshotell eller coworkingspace är inte bara klimatsmart, utan du är också snäll mot plånboken. Genom att dela på ytor som du bara utnyttjar delar av tiden, som till exempel kök, konferensrum och fikarum sparar du fasta kostnader både för lokaler, städning, belysning och uppvärmning. Samtidigt minskar du ditt koldioxidavtryck och gör en bra insats för vår planet. Hos Convendum ingår det förutom kontorslokaler och all IT-utrustning som du behöver för att sköta ditt jobb också möjligheter till umgänge. Varje dag finns det frukost som ger en naturlig paus med möjlighet till samtal och reflektion. AW varje vecka ger möjlighet till fördjupade diskussioner över en öl. Nätverkning på hög nivå, på det enklaste, smartaste och naturligaste sättet, helt enkelt.