Categories
Uncategorized

Njut av sol och bad hemma

Njut av sol och bad hemma

Billingsfors ligger beläget nära Vänern. Men det krävs tid och planering för att ni faktiskt ska ta er till intilliggande badvatten eller åka lite längre sträckor om ni hellre badar i havet. Genom att investera i spabad och pool till trädgården, kan du njuta av spontana dopp hemma när solen får temperaturen att klättra uppåt. Men vad ska man tänka på vid köpet och vilka olika val har du att välja mellan?

Välj storlek baserat på din trädgård

Att ha tillgång till badmöjligheter hemma öppnar upp mängder av nya möjligheter. Du kommer definitivt att bli grannskapets mest populära och kan bjuda in dina nära och kära för ett skönt dopp i poolen under sommaren. 

Men felet som många gör vid köp av spabad eller pool är att valet inte baseras på rätt faktorer. Du vill undvika att poolen tar upp för mycket plats, vilket gör den svårare att underhålla. Den ska heller inte vara för liten, då det kan bidra till att den inte används. Det är helt enkelt inte lika kul att bada själv.

Vad ska man tänka på?

Storleken på badet eller poolen kommer att avgöra hur priset ser ut. Ett spabad är betydligt billigare, behöver inte grävas ner i marken och inget dyrt markarbete krävs då. Dessutom är ett spabad betydligt enklare att hålla rent och är billigare i drift. Bor du själv eller tillsammans med din partner, kommer ett spabad vara ett bättre val för de flesta. Mysigt och avkopplande att använda efter en lång dag på jobbet. Men har du en större trädgård, kommer en pool att vara både praktiskt och funktionellt.