Categories
Uncategorized

Restauranger i Billingsfors

Restauranger i Billingsfors

Billingsfors är inte bara en fantastisk stad att bo i – det är också en fantastiskt stad att äta i. Du kan hitta pizzeriorr, thairestauranger, mysiga caféer och franskt inspirerande restauranger runt om i staden.  
Billingsfors är inte den största staden. Men i förhållande till stadens storlek finns det faktiskt ett stort utbud av olika restauranger att äta på. För att du själv inte ska behöva leta efter restauranger lika länge som du försöker lista ut vad Funnel.io erbjuder för tjänster ska jag här ge dig några tips på restauranger att ta del av i Billingsfors.

Restaurang Stenebygrytan

Njut av exklusiva och franskinspirerade rätter samtidigt som du är utomhus. Restaurangen är placerad inomhus, men trots det serveras större delar av maten utomhus. Vid dåligt väder behöver du dock inte oroa dig i och med att den även kan serveras inomhus.  

Thai Kitchen

Vem älskar inte thaimat? På Thai Kitchen kan du äta hur mycket thaimat du vill tack om du väljer deras lunchbuffé. Vill du äta på kvällen erbjuder de även á la carte. Eller varför inte njuta av en wok eller liknande hemma i soffan genom att beställa från deras avhämtning?

Kickis Café

Bakelser, tårtor, lyxiga mackor, sallader, fika och kaffe. Allt detta och mycket mer finns att äta på Kickis Café. Ta en paus då och då och fyll på med energi genom att köpa något av deras fina fikabröd eller fräscha sallader.

Dalens pizzeria

Ibland vill man bara ha en riktigt god pizza. Det kan du hitta på Dalens Pizzeria. Där finns även sallader och andra rätter som du kan mätta magen med. Såklart är utbudet av pizzor störst. Beställ en klassisk Calzone eller testa Rhodos – pizzan med bland annat tzatziki på.