Vad är målet Billingsfors för alla?
Vad är målet Billingsfors för alla?

Vad är målet Billingsfors för alla?

Tiden går snabbt och ibland hinner vi inte riktigt med och tar för givet att alla vet vad målet med Billingsfors för alla är. Dock händer ju alltid saker på vägen, det faller i glömska eller nya personer flyttar in till vår fantastiska ort.

Billingsfors för alla startades 2007 och är en förening där vi aktivt jobbar för att göra Billingsfors mer attraktivt och trevligare att bo i helt enkelt. Visst kan alla ibland vara i behov av ett hotellpaket i Stockholm, men det ska alltid kännas som en självklarhet att återvända tycker vi.

Genom åren har vi fokuserat på en mängd olika aktiviteter och all sparkades igång med en härlig kick off. Vi brinner för att ha bra badplatser, elljusspår och grillplatser. Det är en ort som alla ska kunna umgås tillsammans och trivas riktigt bra.

Har du förslag eller idéer som du skulle vilja ta upp får du gärna kontakta oss i styrelsen. Här är alla förslag välkomna och önskar man själv att engagera sig i föreningen står alltid våra armar öppna. Här jobbar vi för att få igenom saker tillsammans och det finns ingen prestige på något sätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *