Utöva sport i Billingsfors
Utöva sport i Billingsfors

Utöva sport i Billingsfors

Utöva sport i Billingsfors

Finns det möjlighet för barn, ungdomar och vuxna att utöva någon form av sport i Billingsfors? Det finns mer och välja på än vad man kanske tror vid en snabb blick. Det finns ett fotbollslag som går att spela i alla åldrar. Billingsfors IK har till och med varit med i allsvenskan under ett par tillfällen genom åren.

Skulle laget återigen komma upp i allsvenskan går det att boka bege sig till deras bortamatcher för att heja fram laget till en seger. Det kan betyda mer än vad man tror för spelarna i laget.

Förutom möjligheten att spela fotboll kan man också spela innebandy. Laget Buffalo Billingsfors IBK kommer från orten. Gymnastik, judo och karate är andra alternativ som man kan välja mellan. Här finns grupper för mindre barn upp till vuxna, från nybörjare till de som är allt mer erfaren.

Om sporten som man älskar inte finns som en förening på orten finns alltid möjligheten att undersöka ett eventuellt intresse och starta upp en förening. Billingsfors för alla uppmuntrar alltid till att ta initiativ och varje ny förening innebär en ny möjlighet för en levande ort. Vi hjälper gärna till att förmedla kontakter om behovet finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *