Besök västkusten på vintern
Besök västkusten på vintern

Besök västkusten på vintern

Från Billingsfors är det nära att bege sig till västkusten och boka in spa på västkusten. Vintertid kan det vara lugnare med besökare och man kan få en stor del av spaavdelningen ensam. Njut av god mat och sköna behandlingar, ett perfekt sätt att stressa ner.

När man har kommit ner i varv kan vi varmt rekommendera att besöka något av alla naturreservat som finns i Billingsfors. Fantastisk natur och möjlighet att njuta av medhavd mat kan få vem som helst att känna ett härligt lugn. Använd någon av de anvisade grillplatserna eller ta en härlig promenad i fantastisk miljö och atmosfär.

Baldersnäs är ett av de naturreservat som är väldigt populärt bland både lokalbefolkningen och turister. Det ligger på en halvö och har både vatten och träd runt omkring i härlig herrgårdsmiljö.

Höljerudsforsarna är ett annat område som man inte får missa om man vill njuta av härlig natur. Här finns en lång sträcka med fors på 250 meter och det finns fall på hela sex meter. Är man aktiv fiskare går det här att få upp fina öringar som rör sig i forsen. Vill man bara njuta av vattnets starka krafter finns möjlighet att bara gå och insupa atmosfären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *